Foto: Børn og sundhed
Børneforsikring

Sundhed

Børneforsikringen indeholder altid en ulykkesforsikring, så dit barn er dækket døgnet rundt, hvis han eller hun kommer til skade og får varige fysiske eller psykiske mén. Du kan vælge at udvide børneforsikringen med flere ekstra dækninger.

Gør din børneforsikring endnu bedre

Kritisk sygdom

Kritisk sygdom kan ingen gardere sig mod. Men med denne dækning får du udbetalt et engangsbeløb, der kan gøre hverdagen lettere i en svær tid. 

Se listen over dækkede kritiske sygdomme i betingelserne afsnit 15.

Sundhedsforsikring

Giver dit barn adgang til hurtig hjælp på privathospital eller privatklinik til undersøgelser og behandlinger af sygdom og skader. Sundhedsforsikringen giver også adgang til fysiske behandlinger hos fx fysioterapeut, psykologhjælp, når livet er svært, eller til psykiatriske behandlinger, hvis det viser sig, at dit barn har en psykisk lidelse. 

Til børneforsikringen 

Vælg flere dækninger

Strakserstatning ved knoglebrud

Brækker dit barn armen eller får et andet knoglebrud, kan du få udbetalt et engangsbeløb. Knoglebrud er brud på kraveben og skulder, over- og underarm, albue, håndled, mellemhånd, ryg, bækken, hofte, lår- og underben, knæ, ankel og mellemfod. Du er også dækket, hvis dit barn ved en ulykke får helt eller delvist overrevet korsbånd, totalt overrevet akillessene eller menisklæsion i knæ.

Udvidet varigt mén

Indeholder 3 dækninger, som sikrer dig en højere erstatning. 

1. Dobbelterstatning 

Vi udbetaler dobbelterstatning ved et fysisk varigt mén på 30 % eller derover. 

2. Tab af syn eller hørelse

Vi forhøjer erstatningen til 100 %, hvis dit barn bliver fuldstændig blind på et rask øje - når barnet allerede var blind på det andet øje. Bliver barnet fuldstændig døv på et normalt hørende øre, forhøjer vi erstatningen til 75 %, når barnet allerede var døv på det modsatte øre. 

3. Amputation 

Forsikringen forhøjer erstatningen for et fysisk varigt mén, hvis dit barn mister en legemsdel.

Udvidet hjælp

Giver mulighed for udvidet hjælp, når du har været udsat for en ulykke. Du får udbetalt kompensation pr. dag, hvis dit barn bliver indlagt i mere end fem dage i forbindelse med en ulykke. Du kan også få hjælp til rengøringen, når du har travlt med at passe dit barn. Vi betaler udgifter til transport til og fra planlagte behandlinger.

Tyggeskade

Betaler udgiften til tandbehandling, hvis dit barn fx knækker en tand, mens barnet spiser, og årsagen til skaden er en fremmed genstand i i maden. Fx en sten i et stykke rugbrød.

Sygdom

Du får udbetalt et engangsbeløb, hvis dit barn bliver ramt af en af de alvorlige sygdomme, forsikringen dækker. Fx leddegigt eller en hjertesygdom, der kræver operation. Se listen over sygdomme i betingelserne afsnit 15.

Farlig sport

Bemærk – børn under 18 år er altid dækket ved farlig sport i børneforsikringen. Du skal altså ikke købe en ekstra dækning til farlig sport.