Mor og søn
Aktuelt

TJM støtter 

ForældreTelefonen

hos Børns Vilkår

Vi er stolte af at kunne fortælle, at TJM Forsikring indgår et samarbejde med Børns Vilkår over de næste 3 år. Børns Vilkår arbejder for, at ingen børn i Danmark svigtes.

Et samarbejde til fordel for børnene

Alle børn har ret til en tryg barndom. Gennem flere initiativer, heriblandt ForældreTelefonen, arbejder Børns Vilkår for at 
ingen børn i Danmark svigtes.
TJM Forsikring har valgt at støtte op om Børns Vilkårs arbejde og indleder derfor et samarbejde om at opgradere og udvide kapaciteten på ForældreTelefonen over de næste 3 år. Dermed støtter vi op om, at flere forældre og voksne omsorgspersoner omkring børn og unge kan få hjælp, støtte og omsorg.

 

 TJM Forsikring skal være med til at understøtte, udbygge og udbrede kendskabet til ForældreTelefonen, så de frivillige kan rådgive endnu flere forældre og pårørende, der har spørgsmål til deres børns trivsel 

- Marie-Louise Rahbek, adm. direktør og CEO for TJM Forsikring

Hvad er ForældreTelefonen?

Mange kender nok BørneTelefonen - en rådgivnings- og støttelinje til børn og unge, der har brug for hjælp. Børns Vilkår står også bag initiativet ForældreTelefonen. 
ForældreTelefonen er en rådgivningslinje til forældre og voksne omsorgspersoner, der har brug for rådgivning i den vigtige opgave, det er at være forælder.
Også bedsteforældre, bonusforældre m.v. kan henvende sig til ForældreTelefonen. Det er frivillige med en børnefaglig baggrund, der anonymt rådgiver ved telefonerne. Og der vil altid være fokus på barnets trivsel og barnets perspektiv i samtalerne.

Som forælder kan der være ting, man kan blive i tvivl om og have brug for at snakke om med nogen, som ikke nødvendigvis er venner eller familie. 

ForældreTelefonen kan bl.a. rådgive om emner som:

  • Mit barn bliver mobbet i skolen
  • Vi skal skilles: hvordan taler vi bedst om det med børnene?
  • Mit barn er begyndt at ryge eller drikke
  • Mit barn er ofte ked af det
  • Jeg har svært ved at tale med mit barn

Ved at sikre en god, faglig stærk og støttende rådgivningslinje for forældre, hjælper vi samtidig børnene. 

 

Du kan læse mere om Børns Vilkårs arbejde for at give danske børn en tryg barndom her.

Se vores fælles kampagnefilm