Terrorangreb ved julemarkedet i Strasbourg

Er du i Strasbourg, eller rejser du dertil inden for de nærmeste dage? Så læs mere om hvordan din rejseforsikring dækker.

 Læs mere
Cross
Bekræftelsesbreve udsendt ved en fejl

Flere af vores kunder oplever desværre at modtage bekræftelse på køb af forsikring på forsikringer, som de netop har opsagt til 01.01.2019. Dette skyldes en fejl i vores system, og vi beklager den forvirring dette har givet.

 Læs mere
Cross
Forsikring

Retshjælpsforsikring

Retshjælpsforsikringen dækker dine sagsomkostninger og betaling til advokat, hvis du skal bruge rettens hjælp til at løse en konflikt. Du får automatisk retshjælpsforsikringen med, når du vælger en af disse forsikringer hos os: husforsikring, fritidshusforsikring, indboforsikring, campingvognsforsikring og kaskoforsikring til bil, motorcykel og knallert. 

Retshjælpforsikring (foto)

Dine fordele med retshjælpsforsikringen

Dækker dine sagsomkostninger
Hvis du bliver sagsøgt, eller hvis du sagsøger andre, kan du søge retshjælpsdækning inden for eksempelvis erstatningssager, lejeretssager og nabokonflikter.  
Du vælger selv advokat 
Det er op til dig, hvilken advokat du bruger. 
Du kan selv anmelde småsager
Hvis du bliver sagsøgt eller vil sagsøge for et beløb på op til 50.000 kr., behandler domstolene sagen efter småsagsprocessen. Det betyder, at du som udgangspunkt selv må føre sagen, og du selv må søge retshjælpsdækning. Du kan anmelde sagen til os som en almindelig skadeanmeldelse.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.