Terrorangreb ved julemarkedet i Strasbourg

Er du i Strasbourg, eller rejser du dertil inden for de nærmeste dage? Så læs mere om hvordan din rejseforsikring dækker.

 Læs mere
Cross
Bekræftelsesbreve udsendt ved en fejl

Flere af vores kunder oplever desværre at modtage bekræftelse på køb af forsikring på forsikringer, som de netop har opsagt til 01.01.2019. Dette skyldes en fejl i vores system, og vi beklager den forvirring dette har givet.

 Læs mere
Cross
Forsikring

Knallertforsikring

Knallertforsikringen består af to forsikringer. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at skade andre personer, deres ting eller køretøjer med din knallert eller scooter. Kaskoforsikringen dækker, hvis der sker en skade på din knallert eller scooter – for eksempel ved trafikuheld, hærværk eller tyveri. Kaskoforsikringen er ikke lovpligtig, men vi anbefaler den for at undgå ærgerlige reparationsudgifter. 

Knallertforsikring (foto)

Dine fordele i knallertforsikringen

Ingen selvrisiko
Hos os får du dækket hele udgiften – du skal ikke betale selvrisiko. 
Hjælp til advokat
Kaskoforsikringen dækker også retshjælp, hvis du får brug for en advokat – for eksempel hvis du har været involveret i et uheld.
Tilpas din forsikring
Du kan frit vælge de dækninger, der passer til dig og din knallert. 

Dækningsbeskrivelser

Ansvar

Knallertforsikringen indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvor du kommer til at skade dine passagerer, andre personer, deres ting eller køretøjer.

Kasko

Dækker tab og skader på din knallert, hvis den fx bliver stjålet eller får skader i et trafikuheld, ved hærværk eller brand. Kaskoforsikringen er frivillig, men vi anbefaler den altid for at undgå uforudsete værkstedsudgifter. Kaskoforsikringen indeholder også retshjælpsforsikring. 

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.