Aktuelt

Oversvømmelser i dele af Tyskland, Belgien og Holland

Hvis du snart skal rejse til de nævnte berørte områder, så opfordrer vi til at du kontakter din rejsearrangør for at høre, hvordan du skal forholde dig.

Hvis du allerede er i området nu, så opfordrer vi ligeledes til at du kontakter din rejsearrangør for at høre, hvordan du skal forholde dig og at du følger myndighedernes anvisninger og holder dig godt orienteret via nyhedsmedier. Ligeledes bør du tilmelde sig udenrigsministeriets danskerlisteUM.dk.

Hvis du har planlagt at køre igennem Tyskland via de berørte områder, så opfordrer vi dig til at finde alternative sikre ruter og hele tiden holde dig orienteret via nyhedsmedier og de lokale myndigheders anvisninger.

Hvis du er påvirket af hændelserne og rejsearrangøren ikke kan hjælpe dig/jer, så dækker TJM Forsikring evakuering fra, eller afbestilling af rejser til, de berørte områder fra og med torsdag den 15. juli 2021 og til og med mandag den 16. august 2021. Hvis du/I har oplevet hændelserne på nært hold og er kraftigt berørt af det der er sket, så dækker TJM Forsikring også psykologisk krisehjælp.

Vi dækker, hvis du har en aktiv rejseforsikring hos os. For at vi dækker afbestilling kræver det at du har tilvalgt afbestilling på din årsrejseforsikring eller købt en afbestillingsdækning til din enkeltrejseforsikring hos os. 

Se på Min side, hvilke dækninger du har på din rejseforsikring.

 

Siden er senest opdateret d. 23. juli 2021